En liten nostalgitripp

Hittade precis lite gamla bilder från tidigare vandringar som CS & JS gjorde för flera år sedan, jag minns inte exakt när det var men vi var nog inte mer än 15-16 år på nedanstående bilder!
Jag myser när jag ser tillbaks på hur sjukt kul vi hade. Det är inga j-vla konstigheter.
Enjoy!

image52

      

// CS

Att göra Linköping

Någon som vill följa med CSshoppingtur i Linköping på Tisdag?
Vi kommer bland annat att besöka Ikea för att inhandla en bokhylla, förvaringsboxar, matlådor samt dokumentpärmar! Därefter styr vi vår kåsa mot Naturkompagniet där CS kommer att inhandlla en Fjällrävenjacka.
Vi kommer även, om vädret tillåter det, att göra en fotorunda med mål att fota ekar med gulnande löv i äkta höstanda!
Så vad säger ni? Jag bjuder på en ostfralla och hallonsaft på Ikea-restaurangen..

// CS

Ansiktsboken

Jag loggar in på min msn efter en veckas passivitet, jag ser då att jag har 48 nya e-postmeddelanden. Kul. Inte.
30 st av dessa 48 mail var från facebook.com. Jag grämer mig över hur jobbigt det är att ta bort alla dessa mail varje gång nån så mycket som "pokeat" eller "invitat" mig till något. Men tydligen så ska det gå att spärra denna funktion vilket vore bra, så slapp min mailbox crasha. Nu ska jag bara ta reda på hur man gör, någon ansiktsbokanvändare som läser detta som vill ge mig en hand? =)


// CS 

Soliga Turkiet

Jag börjar med att bjuda på den klassiska charter-bilden:


Och nog var det Charterresa alltid, fullt av stela svenssons som applåderar när planet landar och blir rädda när flygvärdinnorna pratar Engelska med dom. De svarar lite blygt; "yes yes, please" och vänder sedan ner blicken i knäet på sin respektive, man kan också ge sig fasen på att mannen som sitter brevid bär högt uppdragna golfstrumpor, seglarskor, och KORTbyxor. Vem bär den kombinationen? Det är så härligt svenskt, precis som Vanheden!

Resan gjorde gott, hade haft mycket på jobbet veckorna innan så därför var det extra skönt med en paus från vardagen. Allt som allt kan jag nog säga att detta var den bästa charterresan som jag gjort, kanonväder hela veckan, exceptionellt fräscht hotell som stoltserade med 5 stjärnor, god mat och gott vin/öl.


Vi hittade en favoritrestaurang som heter La Luna, vi blev bästa vänner med en Turk vid namn Nedim som jobbade där, vi kom mycket bra överens, speciellt han och min far. Pappa råkade lova Nedim både husrum och mat om han kom till Sverige nån gång, han skulle få bo i hans friggebod tillsammans med hans katt. Dagen efter så kände min far dock att han kanske lovat för mycket.

En kväll när vi satt på La Luna så beställde vi som vanligt in en flaska rött, jag hade tidigare afton blivit tillfrågad av Nedim att smaka av vinet, självklart gjorde jag det, jag luktade länge och noga, tog en slurk som jag länge gurglade runt i munnen, sen vände jag mig om mot den ganska förvånade servitören och sa; "Hmm, medium dry....hmm..I´m guessing Cabarnet Sauvignon!"

Nedim tappade hakan genom marken efter att han tittat efter på flaskan och konstaterat att det visst var ett halvtorrt vin av druvan Cabarnet Sauvignon. Jag hävdade självklart att jag inte tjuvkikat.

Men denna kväll var det alltså min fars tur att smaka av vinet, även han låtsades vara en erkänd vinkännare, han smakade av och kunde på knöglig engelska konstatera att;  "This taste like shit!". Även denna gång tappade servitören hakan i golvet. Han måste undrat om allt stod rätt till hos far och son i denna familj. Men kul hade vi!

Jag bjuder på ett par bilder som får tala för sig själva;
         
             

Som sagt var, man klagar inte!
Nu ska jag sova ett par timmar för att orka med kvällen, snackade med Levin precis, han och Larry är på öl & whiskey-mässa i sthlm så de lär ju vara bra snygga ikväll när de kommer hem.

Över  & Ut // CS


Senaste nytt från CS

Han är jätte gladimage35

Han har betalt för att logga där i stolen och så går han ner och sköljer sig ibland!

En artist jag gillar är

Nordman, man kan ju höra hans senaste låt på aftonbladet webb tv. Man får till och med se videon vilket är roligt då den är ganska banbrytande. Sällan har en artist utvecklats så dåligt, jag vet inte om är alla kola som Håkan dragit in eller vad men att få spela in så här dålig musik borde på nått sätt inte få vara möjligt i Sverige!!

Ville bara säga det.. Sorry Håkan "heroin" Hemlin...


mvh


Farväl Jupiter

lalalallala, Lasse W is alive and "kickin".

Vad ska man blogga om? Musik? Lyssnar på The Killers - When you were young, de sjunger om Jesus, iaf en gång ;) När jag var liten lyssnade jag aldrig på texter och jag vet att folk tyckte jag var dum i huvudet som inte gjorde det, men jag är nog fortfarande dum i huvudet i så fall. Det känns tryggt när det inte går speciellt fort framåt för en.

Idag käka jag resterna av renskavspannan jag gjorde igår, det var bacon, renskav, grädde, lök, salt pepper och soya i den. Mycket sälta. Svinlätt! Igår åt jag den med pasta och idag med ris. Man måste äta mycket ren om man är riktig norrlänningen, gärna tjuvjagad. Imorgon ska jag äta älg om jag inte käkar på Epp då jag ska jobba, men en svettburgare känns inte superhett...  Blir en helg i pluggets tecken... Sen kommer spetz hem och bloggar massor med bilder från turkiet. Det ser nog ut som det brukar göra =)
Planerar att åka hem den 18 oktober, kan ni ju boka in... Norrpan tors-fre, stockholm lör-sön. Vad tror ni om det?

Nu är jag nog nöjd för stunden...
Lägger in en sommarbild eftersom jag längtar så mycket, kallar bilden Svensk sommar i 18 knop (det ryktas om att Pellebåten gör 18 knop).
Svensk sommar i 18 knop

/B-man

why loco, why?

Ingvar Loco Nordin som vi fått mycket inspiration av skrev i våran bloggs kommentarsfält i dagarna följande


"Jag vet, jag vet... men jag inser inte riktigt vad jag skulle blogga om... Har absolut inget att säga; så tråkigt är det (men läs gärna på NEWS på Sonoloco där det kommer upp mycket om nutida konstmusik...)
/Loco"

som svar på ett mail CS slängde iväg. Loco vill inge gästblogga kan vi dra som slutsats. Nähe, vad fan ska man göra nu då? Börja dricka lr? Allt känns förvänansvärt pissigt just nu...

Aja, läge å rycka upp sig kanske =) Men jag kan flika in från verkliga livet att där står inget rätt till
- Mögel i lägenheten?
- Statistik
- Hosta

Hoppigalopp, vi går och tar en dusch på det!

/B-man


Samtal med LE

Ringde igår upp Linus Ekström för att gratulera på hans 22 års dag. Han hade precis avslutat ett elva timmars pass på macken och skulle bege sig hem för fika med familjen och kanske någon form av paketutdelning. Vi diskuterade livet i korta drag, han skrattade mest åt mina problem men det bjukkar jag på. Iaf, han hade varit en sväng och vandrat i samband med en internutbildning och uttryckte det som bland det bästa han gjort och i samma mening nämnde han att han även var väldigt taggad inför denna resa till Abisko vilket bådar gott. Linus var ju inte med på den senaste turen så för er som är obekanta med honom slänger jag upp en bild tagen 2004.

304020-32

Linus är mannen i rutigt!

/B-man


Modeveckan i Umeå

Tas med en nypa salt, kanske ett kilo =)

Mr B

Jacka: Skinnpaj
Skjorta: Rutig,
Bälte: Syns ej, H&M
Byxor: Flippa K, 100%-iga.
Skor: Din sko :D
Påse: Mq, innehållandes prips och spendrups billigaste ölsorter


Klädde jag mig inte som en Hobo skulle jag kunna lägga upp såna här bilder hela tiden :D

Ska vi ta en till? VILL NI DET??? SKRIK DÅÅÅ! Wöööw.

image31

Solglajjor: H&M
Jacka: Skinnpaj
T-shirt: Minns ej, köpt på zoovillage
Byxor: Ärvda Levis
Skor: Stan Smith

Det är tydligen sånt här man ska skriva om för att få 100k besökare i veckan... Otur att man klär sig som en tattare bara =)
Nu måste jag underhålla Boman här. Tjing tjong

/B-man


Håll er uppdaterade idag

Kommer hända saker och ting här när jag tagit tag i mitt liv =)


/B-man

Pappas mage

Min far har en ganska bra kagge får man väl ändå säga, volymmässigt mätt. Dock så är den ack så känslig, varje gång vi åker utomlands så blir den stackarn magsjuk. Förra resan till Bulgarien spenderade han på hotellrummet framför animal-planet. Men detta år så har Fia en present till honom som kommer hålla honom frisk och kry!
Nämligen det tyska guldet:

image29
Ska tydligen vara "the shit", nån som testat?

// CS

Dagens Outfit

image28

Keps: Köpt på H&M
Solglasögon: Pilotmodell, köpta på statoil
T-shirt: Mansfield (Svindyrt!)
Byxor: Finska Jeans av märket Puma
Strumpor: Från Cat (syns dock ej på bilden)

Det är inga j-vla konstigheter.

Man måste härdas för att gå i skog och mark

Och det gör man lättast genom lite hård kyla och en stenhård naprapat som jag besökte idag. Trodde ryggraden skulle lossna på flertalet ställen... Hoppas dock på att det lättar, annars ryker 404:- till...

Vet ni hur kallt det var inatt?
See for your self!
Lägg huvudet på vänster axel och titta på den längst till vänster som säger 0.0
304020-27

Nu kanske jag ska skriva en bok... Läser Ulf Lundell nu och han inspirerar mig
"En inställd spelning är också en spelning"

/B-man

Lägesrapport ang. JS hälsa:

CS skickar sms 070920 16.14:
Jag såg dig precis på drottninggatan JS!
Hur är det med hälsan din? Varit hos farbror doktorn än? ;)
Puss&kram

.....................................................................................................................................................................................................................

JS svarar på sms 070920 17.51:
Jo jag var påväg till frisören Sören. Va hos doktorn förra veckan
och fick ta massa prover, men har inte fått några svar än.
Hör av mig framöver för fika el lunch. Har ganska mycket nu, men
det lättar om några veckor!
Puss&kram

Myggan

Såg igår kväll premiären av Fredik & Filips nya animerade serie "Myggan", måste säga att det var helt j-vla underbart bra! Skrattade mig till tårar fler än en gång ( liten överdrift ).
Speciellt kul var Bengt Magnusson & Tone Dekknesund (heter hon så?).
Vore kul att höra vad Bengt själv tyckte om första avsnittet!
Hursom, summan av kardemumman; Se Myggan i fortsättningen! =)


// CS


Stina Lundberg Dabrovski & Robert Aschberg

Såg precis klart på Kristallen på tv3, fick ju självklart ett par klockrena onliners levererade av Kristian Luuk, komikernas mästare, vilket också var väntat iofs.
Men när Dabrovski (stavas det så?) och Aschberg äntrade scenen så fick jag en släng av illamående, de var så satans dåliga på alla tänkbara sätt. Det värsta med det hela var att de hela tiden försökte så hårt med att vara roliga, vilket de misslyckades med totalt.
I övrigt så var det helt ok. Grattis till "Köping-gänget", vilka klockrena lirare!
Hursomhelst, var tvungen att skriva det...Jag har feber, därav är jag lite bitter...

=)

// CS


En jultomte-rondellhunds-karikatyr

image26

B-man

hälsar ifrån sin pressagent att han inte kommer tappa suget och hålla en hög nivå här när CS åker iväg till varmare breddgrader. Färska siffror B-mans balkong säger 6.2C, och  B-man kom precis ifrån gymet i bara shorts. B-man avnjuter nu en megamumboshakeXL och kan därför inte skriva här just nu.


Over and out!

Man får inte komma ifrån ämnet

Eller tappa sugen...Världen är redan full av tappade sugar!
Min ving-man BK verkar vara lite fin i kanten, men så att alla vet det en gång för alla; Det är CS som har nageltrång, möjligtvis JS också, men inte BK, LE har det förmodligen inte heller då han varje månad besöker en privat nagelspecialist! Undrar om en sån session innehåller "a happy ending"??

Hursomhelst; Jag fick ett mms från BK för ett tag sen som jag har tänkt publicera ett tag, enjoy;
image21
Enrisrökt Renhjärta! Det ni, det blir inte manligare än såhär!

Men för att hålla oss till ämnet lite, jag mailade mr. Loco häromdagen och frågade om han ville gästblogga på abisko08.blogg.se, än har han inte hört av sig. Jag jobbar även på att JS ska släppa kylskåpet och gå loss på bloggen så mycket så fingrarna blöder. Även LE är välkommen att skriva några rader, men LE är ju inte killen med några minuter över direkt så det lär ju bli svårt.

CS drar till varmare breddgrader på lördag, så vem vill praoa för honom? Man vill ju inte gärna överlåta hela ansvaret på BK.


      

Tja på ett tag.
// CS

Jag, Björn, skrev INTE det senaste inlägget

Som bevis funderar jag på att lägga upp bilder på mina fötter!!

mvh

Mitt nageltrång

Det känns som om mitt nageltrång äter upp min fot inifrån, det gör så fruktansvärt ont.
Man kanske skulle göra något åt det? Hmm, jag vet inte riktigt, varje gång jag överväger "en operation" tänker jag på den gången Coffa skulle "operera" Posths nageltrång med en kökskniv, på fyllan.
Det ska tilläggas att Posth var iförd en kritvit kostym, som efter ingreppet inte längre var lika vit.
Därför vågar jag inte operera, inte ens kontakta en "expert" på området, jag filar istället ner nageltrånget en gång varje vecka, så har jag hållt på så länge jag kan minnas.

Men nästa år måste jag fan göra något åt det, för i Abisko kan ingen höra mig skrika...

alla dör ifrån oss

jag hoppas verkligen inte colin mcrae är död även om der ser så ut. fan...


Levins vadslagning del 3.

Precis som väntat. Levin BANGAR UR...
För er som känner Levin så vill vi alla att han ska få höra hur dålig han är, gärna ofta och länge. Seså, sätt igång sms-terrorn nu! Levin har telefonnummer: 0708938885.

Levins vadslagning del 2.

För er som inte minns:



Imorgon går alltså själva krypningen av stapeln! Om inte Levin bangar ur förståss, men vi har planer på att kidnappa honom i värsta fall. Jag skulle uppskatta sträckan till ca 5km. En ganska lång sträcka på knäna får man väl ändå säga. Men en vadslagning är en vadslagning, och vad vore Levin för man om han bangade ur?
Jag lovar att lägga upp rörliga bilder på själva krypningen!
Om någon är intresserad av att se spektaklet så finns vi hos Pierra på Himmelstalundsvägen kl 20.00, alla är hjärtligt välkomna!

// CS

Lite anledningar till varför jag lämnade Norrpan ;)

http://www.nt.se/img/2007/8/16/1081806.pdf

Svea skeppet, för dig som gillar att gå ut ALLA dagar. mao en del sköna alkisar där kanske?!

God vän, för dig som inte är ute efter att träffa en livspartner. posth har väl träffat en iaf?

The cromwell house, för dig som gillar killar med volvo och tjejer som snusar. Underbart att läsa =)

Palace, ingen renovering kan du sudda ut känslan av finlandsfärja. Alla som jag träffat i norr som varit på palace frågar om man känner till finlandsfärjan stället i norrköping, svart på vitt här!

Tre kronor, för dig som är kravlös. Vackert skrivet

Tyckte jag var kul att läsa iaf, sen vill jag säga att om någon träffar Calle Petersson, aka CP aka Calle P så kan ni väl tacka för skiftnyckeln jag fick när jag fyllde typ 15? använde den igår för att skruva av hjulet på cykeln och byta slang. Tack Calle!

/B-man

När jag var liten var jag rädd för

DEE SNIDER i twisted sisters, ena brorsan hade en skiva jag brukade kolla på omslaget av ibland för att skrämma upp mig själv. Jag var helt ärligt skiträdd varje gång men gjorde det iaf, idag skrattar jag nog mer åt det.

men förstå, sex bast och den här killen dyker upp precis när du ska somna med huvudet vänt innåt väggen

image20

En blandning av man och äldre översminkad kärring.

aja, var tvungen att skriva ner det =)


/b-man

ps. sandin, vi väntar på dig

Vilken tur att bilen inte saknade koppling!

http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=1187203

Läser på NT:s hemsida om att man funnit en bil som man misstänker har koppling. Det var ju tur, att den inte saknade koppling menar jag, hade blivit svårt att framföra en sån bil. Tydligen så har man tänkt använda bilens koppling till att spränga något.

Idag firar bloggen en månad

och dagen till ära hade jag tänkt att gå och ge blod men så blev det tyvärr inte. Får vänta tre månader till, men jag minns ett Seinfeld-avsnitt då Kramer tycker att blodbanken tar för hög ränta för att ta hand om hans blod så han lånar Jerrys skålar etc och har blodet i Newmans-blood frige, KUNGLIGT. I avsnittet blir Jerry cuttad och tappar "a lot of blood" men det löser sig för att Jerry får Kramers blod i sig vilket är freaking superfunny. Ni som känner till Seinfeld vet hur roligt det blir, slutligen så skadar Jerry sig när han ska ut och träna med några gubbar. Då får han sin ärkefiende Newmans blod i sig. orkar inte skriva ut hela avsnittets historia men det är top notch.

Men nog om det, vad har hänt under den här månaden? Hur långt har planera kommit?
Kan väl säga såhär att....

Spetz har sprungit och köpt stavar och att jag är avis på det, var inne och kolla på sportconrad.de idag för lite prylar men det är lite risky att beställa från tyskland och speciellt när man är pank. Tyskarna är duktiga indrivare, det har man sett under WWI och WWII...

Annars rullar det på, känns som det är något man verkligen längtar till det här. Idag när jag gick hem från gymet tänkte jag på de trådtunna benen jag har och jag vet att de är min svagaste länk, men i Abisko är det en rätt lagom nivå så jag hoppas det ska gå bra. Ägnar nog den blivande resan en tanke varje dag iaf, har många andra resor planerade men det är den här jag verkligen ser fram emot. Jag tror nämligen att det är en resa som kommer ta iaf mig ett steg närmre att förstå vem jag är. För vem är jag? Och vem är du? jag har seriöst ingen aning...

Aja, skitinlägg!
GRATTIS BLOGGEN; LÄNGE LEVE!

Abisko08
Sarek09
Alperna10
Indien11
Himalya12
Grand Canyon13
Mt. Everest 20-25 där någonstans!

Håll utkik efter de bloggarna ;)

Kramen

Nu vet vi hur det känns

att bli uppmärksammade av en idol. Nu förstår vi hur det känns att stå utanför Grand kl 0445 en fredag den 7 januari då det regnar underifrån och bara vänta på att Backstreet Boys ska komma hem från krogen med ett släptåg av damer men att ändå få deras uppmärksamhet och den blöta pussen på kinden för att sedan ta med sig den för resten av livet. Kanske involverar man tom det i sitt egna bröllops tal till sin blivande man?

Iaf, igår blev vi uppmärksammade av Ingvar Loco Nordin som är en hejdundrande berättare och som givit oss mycket tips i form av sina underbara berättelser om genomförda vandringar, Ingvar kommenterade i våran blogg, fråga mig inte hur han hittade den?! Han skrev följande:

"Hej och hå! Då borde du läsa årets (2007) story också:
http://home.swipnet.se/sonoloco28/lapland2007/lapland2007a.html
Keep on keeping on!
Loco"

Givetvis måste lappland 2007 läsas när tiden finns, men att han skriver "keep on keeping on", det gör mig rörd till tårna, nu är det bara fortsätta =)

Menade inget illa med BSB jämförelsen men den bara flög ur mig, men jag är glad att Loco hittade vår blogg och hoppas vi stöter på honom längs med Kungsleden 2008!

Nu måste jag eta, städa och göra statistik!

Blir ett festinlägg sen!!

/B-man


Sms från JS 070910 19:39

Sms från JS 070910 19:39
Tjaba Mannen! Fan har haft lite problem med internetet därför dröjer inlägg.
Hoppas man inte är utesluten ur expeditionen där tappra män riskerar sina liv
för att bestiga ett av världens mäktigaste bergsmassiv. Något jag aldrig skulle
förlåta mig själv för om jag missade!!! Pussokram

......................................................................................................................................................................................................................


För att ni läsare som inte känner JS ska få en bild av hur han ser ut:

Har ni sett reklamen för Xider, där en kvinna sitter vid ett rullband och fyller upp xiderflaskorna för att sedan skicka dom vidare till en "hunk" som sitter vid samma rullband fast längre bort. "Hunken" håsar/stönar då i flaskorna för att tillsätta "the desire". Ni fattar grejen, JS är den hunken. Jag har nog aldrig förut sett nån som är så lik någon annan. So there you have it, så ser JS ut!


// CS


Toppfeber

Sitter här och känner mig sugen på att i skrivande stund ta flyget till kiruna, bussen vidare till abisko för att sedan vandra den långa sträckan mellan abisko - kebnekaise fjällstation, hoppas sedan på fint väder, fylla upp termosen, ladda batterierna till kameran och knyta kängorna för att sedan bestiga sveriges högsta berg.
Precis så känner jag för tillfället. Fan att det ska vara så långt till nästa sommar.
Bjuder på en bild som jag stulit från google:
image19
Ända upp ska vi!

// CS

Lite bild inspiration

http://bestcoolpics.blogspot.com/2007/08/international-photography-awards.html

se och lär vänner!

Spetz, skitbra video ju! Chaaarliee!

Världens kanske sämsta film...

Jag loggar in och ser att min vingman B-man planerat en månatlig resumé av våra planer såhär långt, jag lämnar därför den biten och bjuder istället på världens kanske sämsta/jobbigaste animerade film:


// CS

Slutsnapsat i svenska fjällen

http://www.di.se/Avdelningar/Artikel.aspx?stat=0&ArticleID=2007%5c09%5c06%5c247073&SectionId=Ettan&menusection=Startsidan;Huvudnyheter&o=sp4

va fan... får se hur det tar sig ut

Drömmen

skulle någon köpa detta till mig skulle jag vara evigt tacksam


http://www.blocket.se/vi/13280348.htm?ca=4_s

Black russian, Bruce Willis and the Accelerators.

Jaa, lite så såg gårdagens kväll ut, vi slog ihjäl lite tid hemma hos Erik Del Mar, en mix av bra musik, bra vänner och äckliga j-vla drinkar. En black russian ska vad jag kan minnas innehålla 50/50 av Kahlua och Vodka. Men som det gamla djungelordspråket lyder: men man tager ju vad man haver. För vår del innebar det "Mocca" ( nån tysk fulvariant av Kahlua ) samt Jelzin Vodka (från bag in box ! ) Detta resulterade ju i mycket osmakliga "Black russians". Jag drack upp en fjärdedel av min 6:a, Erik drack upp en fjärdedel av hela flaskan! Robban satt mest och njöt av stämningen. Även han tryckte ner en och annan. Och för er som inte sett Bruce W sjunga;


Dock kom vi fram till följande gällande Brucey bruce: Han både sjunger bättre och ser bättre ut utan hår. Mer karaktär på nåt sätt. Hursom, det får sammanfatta kvällen events.

...............................................................................................................................................................................................................

För att hålla oss till ämnet, jag gjorde ju lite nyttiga grejer igår också, drog en runda frisbee-golf i folkparken med min gode vän Frigge. Gick över förväntan får man väl säga, Frigge hade ju egna frisbees och så, och det brukar ju tyda på att man är sågott som proffs, alternativt för snål för att hyra. Inget utav dessa visade sig dock vara sant, jag förlorade, visst det gjorde jag, ska inte stickas under stolen med, men med ynka 3 points. Nästa gång så tar jag dig F! ;)

Idag så har jag planer på en liten skogsutflykt med min far, vi får se vart vi hamnar, kamera, kaffe & kaka, kan inte bli bättre! =)

Påtal om kaka, igår så bakade jag ( Ja jag kan baka, är dessutom väldigt bra på det! ) en Geijersk tuppkaka, en för eget bruk, och en till min gode granne Björn som fyllde 25. Det blev lite av en succé, Björn blev nästan lite gråtfärdig när jag lämnade över den fortfarande varma kakan.


image18

Ovan ser ni Crilles To Do List, jag är klar med de första 5, vilket innebär att jag har en del att göra idag med. Jag vet inte om jag precis gjort nummer 7 på listan? Har jag det!?


Summan av kardemumman?
Vet för en gångs skull inte, vill någon läsare kanske skriva en bra punchline i kommentarsfältet!?

// CS


Vad är problemet?

Jag läser på den sanningsenliga blaskan Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article696510.ab

Jag förstår att inte Paolo vill fajtas längre då det är dåligt för hans image osv osv osv.
Vad jag dock inte förstår är varför arrangörerna inte ringt CS & BK istället för Paolo & George...

Såå, vad är problemet?

Workout är ett måste!

Glad att se hur sperre tränar, eggar mig att också ta tag i det. Igår blev det cykling på gymet, 30 min, 260 kalorier, ca två öl... Drack ca 40 de senaste dagarna... Så jag har en del cykling kvar.

Men ser man ut såhär efteråt så är det bra
svett

Dock från en löptur tidigare i år men ni fattar poängen, seeee näsan! Hade jag varit levin hade jag extra knäckt som vattenrushkana för barnen med min näsa :D

/B-man

ps. jodå, Bruce och jag är supertajta homeboys!

Kvällens workout.

Kom precis hem med 9km i benen. Invigde mina stavar tillsammans med inlinesen. Det tog.

Ser på Heroes, kanske världens bästa serie (efter lost såklart!)

BK, jag är fan sjukt avundsjuk på att du har biljetter till THE BOSS. Schaijjt, som Begbee skulle ha sagt!

Läsvärt

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=209&a=684496

Clean

Den där jackan var på tok för snygg för att du ska få köpa den :P

=)

På begäran...

Jo Burta, jackan som planeras är denna:
http://www.fjallraven.se/Products/Product.asp?ItemId=53031&SectionName=yes&Menu=&SectionId=3004

Sweet as candy.
Dock sugen på att inhandla Sony Ericssons P1i, får se om det kanske blir båda, det märker vi när lönespecen trillar in!

// CS

RSS 2.0