hihi

Fan...

Sitter och skriver ut pdf-filer i mängder. Gamla nekpapper jag måste gå igenom. Skiter i att kolla på dem utan kör print direkt (ja, jag har windows på engelska. jag är så jävla internationell), hur som. Ut kommer de i en rasande fart för min Samsung levererar. Gillar samsung mer och mer, har tv, skrivare och dataskärm och är grymt nöjd. Det var kuriosa... Hursom, jag skriver ut en pdfare som visar sig vara en powerpoint och dessutom i svart.... Jag har tryckt fel och det har kostat mig laaaaser.
Nu gråter jag mig till sömns framför kustbevakarna och vad blir det för mat med PEEEER MOORBERG

mvh

ps. träna inte efter ni ätit...

åååååhhhh, jag vill också vara 14 igen

"Sjuuukt pinsamt.. -jag har gjort en lotta! Share 9:30pm Today jaoo.. de är verkligen sant.. jag kände mej som lotta idag :P :D
Ja o Natalie satt o plugga i biblioteket i skolan o så tänkte ja " Jag MÅSTE ha lite kaffe.. " mm så jag tog min plånbok o börja gå till cafét.. i vår skola har vi lixom en jätte stoooor trappa (som jag ramlat i en gång) men INTE idag.. jag kom precis ner nr nåt ramla ur plånboken.. mmm.. en tampong!sjukt pinsamt.. ja visste inte vart den kom ifrån men den ramla från mej.. så jag plocka upp den lite snabbt o sen köpte mitt kaffe..
- undra varför alla stirra på mej? :S...."



Snodde ovanstående från någons notes på facebook. Detta är skrivet av en universitetsstudent...
Jag trodde man kom i puberteten när man var mellan 11-14 år och att det där med tamponger, kondomer, mens etc var ett kapitel man inte skämdes över längre. ACK SÅ FEL JAG HADE!!!!!


Mvh

Okey då, just for you

C.Spetz --> säger:

B

C.Spetz --> säger:

se till att droppa ett inlägg ikväll!


Sperre Merru som vi kallade honom på den gamla goda tiden is upp my ass om att jag ska droppa some serious bojaka talk här på bloggen.

Har så mycket jag vill skriva inom mig, men ibland känns det som man skriver för döva öron. Vi har dock en del läsare men det är feedbackbiten som är dålig. Jag tror jag talar för alla sveriges bloggare när jag begär mer feedback. Mer feedback, bättre texter.

Kan gå igenom min dag för er, vill ni det? Näe, ni skulle bara bli avis då. Kan berätta att det kommit över 1,5dm snö senaste 24h här uppe. (H är engelska och betyder "timme", om 60 minuter ni vet)

Skulle vilja lägga upp massa sweet pix jag tagit med luren sen i julas men tyvärr är min dator lite sådär och jag har inte tagit tag i det, dessutom har jag inga pengar att köpa en extern HD för så jag kan lösa det. Men den som väntar på något gott? När kommer nästa gott kan man fråga sig? Kan bli i helgen då det FÖRHOPPNINGSVIS bär av till Lycksele "Världsmetropol" för Lycksele Marknad och 1500 pers på hotellet. Vi får se lite. Sjukt taggad på Årets sittning också. Gemensamm sittning för alla samhällsvetare, jursiter, ekonomer. Funtar på att råna en bank, köpa en ny kostym och försöker fria till en jurist under kvällen.

Kan skriva en liten lista på hur den här juristen skall se ut, så ni jurister som läser det här vet om ni är aktuella eller inte.

- Mörkt hår, mörk mörk brunt till svart, gärna med bra längd, helst längre än axlarna
- Blå/gröna ögon, blir som en bra brytning mot håret
- Gärna lite mörkare hy, menar inte svart kanske men mer som ek. Träslaget då.
- Ursprung, oviktigt men gärna norrländsk
- Stadig uppväxt



Ojoj, kom lite från ämnet där...
Skulle kunna skriva en massa annat skit men jag orkar inte... Ni får läsa min bok om ett par år.
"Burtas Storys - några äkta andra kryddade" :D

Kram


Kreml High

Ja jävlar, där skulle man ha gått!
Kan va världens skönaste t-shirt, alla kategorier.

image209

"Jo iallafall, för att göra en lång historia kort...så sa bagaren till slaktaren; allt bröd är slut!"

För er som undrar va f-n jag pratar om så se denna:



Fred ute // CS

Man kanske skulle ta upp bloggandet?

Jag vet inte, vad tycker ni?

Min wingman BK gjorde slag i saken tidigare idag, så nu känner jag mig tvingad att göra detsamma.
Tur för er att jag haft en sjukt bra dag:

Började med att sova till 09.35, sen låg jag kvar i sängen ytterligare 20 min, bara för att känna av ledigheten lite extra! Sen gick jag upp, diskade, åt frukost, och sen var det dags att börja med lunchen, Fia var i Norrköping och hade intervjuer idag så vi skulle ha en lunchdejt i vårt kök kl 11.30.
Det blev köttbullar, makaroner och brunsås, jag hade gjort brunsås till ett helt kompani, men Fia ville inte ha brunsås, hon är mer en ketchup/senap-människa, så jag fick 6dl sås själv!

Jag ringde min bro, Rob, han hade inget för sig så jag frågade om han ville hänga på runt Ågelsjön, en mix av motion, fika och fotografering. Klart han var sugen.
Åkte och hämtade Rob i Ljunga, fick åka genom hela stan eftersom den j-vla söderleden är under ombyggnad.
Men det blev inget Ågelsjön, istället bestämde vi oss för att åka till ett ställe som Rob hade hittat, en borgsruin utanför Kimstad. Verkade vara ett toppenställe för en kopp kaffe, så vi styrde vår kåsa ditåt.

 

På vägen dit så får vi syn på en flock hjortar som står och betar på en äng en bit från vägen, vi stannar bilen så sakta som vi bara kan och smyger ut i skogen i hopp om att fånga en på bild på nära håll.
Detta blev början på en lång jakt, vi följde efter flocken en bra bit in i skogen, men de var liksom lite smidigare än oss, sprang även rakt in i en stor rovfågel, tror det var en ormvråk men jag är inte säker, tyvärr så fick jag den inte på bild. Hursom, vi gav upp jakten efter ett tag och hittade som tur var tillbaks till bilen.
Men nu vet jag var de håller hus, så det blir en expedition dit snart igen nån tidig morgon med kamouflage och hela kitet. 

Sen åkte vi vidare till där här slottsruinen, nedanför så breder en lång sandstrand ut sig, perfekt att slå ihjäl lite tid en vacker sommardag! Kaffet smakade mycket bättre än alltid annars, vilket det alltid gör när man är ute.
Vi satt i blåsten och filosoferade en bra stund innan vi åkte hem.

       

Rob håller på att skriva en lista på saker som han SKA göra nån gång i sitt liv, vilket jag också blev sugen på, kommer säkerligen publicera den här på bloggen isf. 
Iaf, på Robs lista fanns t ex ; dyka bland vithajar (i bur då! ), hoppa bungyjump, bila genom USA mm.



 Kom precis hem från gymmet, gick bra som fan, var på gymgrossisten förut och handlade kosttillskott för 900kr.
Köpte ett nytt kreatin, Kre-Alkalyn, skulle tydligen vara bra grejer. Snabbverkande skulle det också vara, vilket jag snart skulle bli varse om, rekommenderad dos var 2-4 kapslar 30-60 min innan träning, jag tänkte att det var bäst att ta det lite lugnt i början, så jag tog bara 2st innan jag åkte ner på stan. Påväg ner känner jag mig ganska speedad, det var sjuk bilkö också till råga på allt, kände mig väldigt lättirriterad också.
Väl på gymmet så kändes det mycket bra, kände mig väl något mer uthållig än vanligt, men det kan ha varit ren inbillning också! =) Ska väl ge det en chans iallafall, men aldrig att jag slänger i mig 4 kapslar på en gång..
Riktigt hästakaffe, som Kock-Tina skulle ha sagt!

Nu ska vi kolla på Lost!

Over and out // CS

Men jävlar

sitter och lookar jobb och har tv4 på i bakgrunden, det är nått sånt där program man ringer in och svara på en fråga som en femteklassare skulle kunna.


exempel på frågor är


var kommer pelle svanslös ifrån?

fransk uppfinning som högg huvudet av folk?

vem firade häxorna med på blåkulla?

vilken är den största björnen på nordpolen?


och folk svarar FEEEEL. HUR JÄVLA DUMMA ÄR VI I DET HÄR LANDET? JAG SKÄMS!!!!
Dock kan skriva ut vilka det är som ringer in och bara kasta skit skit skit på dem men det vore lite osjysst. MEN JAG VILLL!!!!!! SNÄLLA MÄNNISKOR, börja bilda er!! Sluta göra av med förtidspensionen alternativ sjukpengen på att ringa in för 9,90 lr vad fan det kostar.... GAAAAH


Vi är så dåliga bloggare.

Jag vet, B-man vet. Men det ska bli ändring på!! Eller hur B?

Idag har jag varit med om en nära-örnen-upplevelse! Inte varje dag, har varit en kanondag på alla sätt och vis!
Vaknade imorse, av att kl ringer vid 06.30, tvättstugetajm, Jippiii. INTE.
Hursom, avklarade de 5 maskinerna tvätt vi samlat på oss på 2 timmar, sen var det bara att fylla på termosen och bege sig till Valdemarsvik, åkte fel som vanligt, det gör jag alltid med eniros vägbeskrivning, den är verkligen helkass. "Kör sedan rakt fram i 25km" stod det, och det skulle jag ju självklart inte ha gjort, jag hamnade rejält fel och det visade sig att Eniro glömt att man skulle svänga vänster först, och sen köra 25km nästan rakt fram.
Jaja, jag kom fram till sist, ja inte till Valdemarsvik, nej nej, längre än så åkte jag, väl framme och förväntansfull gav jag mig ut i skogen, enligt min källa så skulle det fullkomligt krylla av Havsörn i det här området!

Jag vandrade omkring i ett par timmar utan att ha sett mer än ett par svanar, då bestämde jag mig för att ta lunch i solskenet på ett berg i en dunge. Mycket trevligt, bara jag och min karlssons fyrkant med conjacsmedvurst på.
Efter maten så kände jag mig väl ganska så färdig med att fota havsörn, ännu en gång så hade herr Örn inte behagat dyka upp. Men så händer det, när jag är påväg ut ur dungen så kommer en ståtlig havsörn flygandes rakt emot mig, jag blir minst lika rädd som örnen, de är inte direkt små på nära håll kan jag lova.
Hursom, blixtsnabbt (kanske lite för blixtsnabbt för de är lite oskarpa!) sliter jag upp kameran och får dessa 2 bilder:

image195image194
Vad tycker ni?

Ikväll ska vi på bio, Cloverfield, säkert en skitfilm utan dess like, men Rambo har ju inte haft premiär ännu! :P

Vill ni ha tips på en bra biofilm så ska ni se Into the wild!! Sjukt bra. Say no more.

Nu blir det dushen, jag luktar tång.

Ciao ciao // CS

Yoga

Då har man prövat Yoga vilket innebar att man nu bekant med ställningar så som
- plankan
- krigaren
- trädet
- bergstoppen
med fler.

Gick dit med ont i ryggen och någon förhoppningen att det här säkert hjälper... Tjena.. NOOOT!
Som kille vill man alltid hävda sig, de som säger annorlunda ljuger. Och jag som är lite vig fick verkligen bevisa det idag men blev snabbt utkonkurrerad av den 55 åriga kvinnan som höll i passet och alla andra som var där. På tal om dem som var där, jag räkna det till tre syskon, barn, kusiner, vad som helst, men släkt med Darth Vader var de garanterat. Andades som om de fått tre toa rullar intryckta i snoken. Men det var bara andas på själv och känna lugnet.
Fördelen var väl att vi var 20 pers och det var tre grabbar.
Kommer jag gå igen? Kanske... Ska dock testa Aqua box först, fighting i vattnet! Kan bli sjukt jobbigt!

Over and out Scout!
/B

Charlie Wilson´s war

Blev bio igår, vi skulle först ha sett Arn, men väl framme så upptäckte vi att Charlie Wilsons war hade haft premiär, så vi singlade slant om det hela, Charlie vann så nu tyder ju det mesta på att Arn är en skitfilm..Nån som kan dementera eller bekräfta? =)

Igår var vi och kollade på en lägenhet, en stor 2a med balkong på söder, vi var helt sålda och eld & lågor, men sen fick vi veta att hyresvärden redan skickat kontrakten till nån annan som var intresserad. Skit också. Men det går väl fler tåg får vi hoppas! Nån som ska flytta? Blir hemnet nu, är så trött på betongen här..
Man kanske skulle "göra en Posth" och flytta till Jursla? Fast det är klart, Posth bor ju som sagt där, det skulle aldrig sluta bra.. =)

Ledig idag, sitter i mitt kök och internetknarkar. Ska ut till Svärtinge snart och hjälpa mor och far att installera ett ADSL-modem och en trådlös "Reuter" som dom säger, efter att ha sett Telias reklam så tror alla över 40 att det heter "reuter" och inte "router". Vet inte om jag skrev det, men dom skaffade mobilt bredband först, och det skulle finnas full 3g-teckning i hela Svärtinge, men lik förbannat så fick ju extremt svag signal.
Efter att jag konstaterat att om man höll datorn utanför ytterdörren så fungerade det klockrent, men så fort man tog in den så försvagades signalen. Mycket märkligt tyckte jag. Det tyckte far min också till en början, tills han erinrade sig om att de faktiskt har Eternitplattor under fasaden, runt hela kåken.
Kunde detta vara orsaken? Ehh, aa! =)
Så det blev till att häva abonnemanget och köra på ADSL istället! (Tack Pita & Frigge)

Nu ska jag ringa min vapendragare Rob, det är lattédags.

// CS

80-talsfesten

 
  

Ett axplock med bilder från festen,en mycket lyckad fest, tack till Sandra och Mange för en grym skiva!

Lägg märke till mina örhängen, very "Bjorn Borgish" of me!

// CS

Spetz aka Timbaland

image188

Sjukt bra Torsdagskväll!

Lallade ifrån jobbet med mitt månadsmål avklarat för länge sen, kändes bra!
Styrde min kosa mot Arbis där vi avnjöt en sjukt bra Kabaré, jag är verkligen imponerad, var tvungen att gå fram och skaka tass med konferencieren (stavas det så?) efteråt och tacka för en grymt bra föreställning.

Blev en bra buffé på det hela, samt en och annan vända i baren, pappa försökte övertala kvinnan i baren att "det är andra gången jag är här nu!" Han syftade på föreställningen, men hon trodde han menade antalet barbesök, så hon bara skrattade åt honom; "Jaja, eller hur..."
Det var i själv verket åttonde gången.


Hittade denna skylt på toalett-avdelningen, känns lite The Kristet Utseende inspirerat?.. :P

Imorrn kväll blir det 80-talsfest för hela slanten, lovar att lägga upp bilder på spektaklet senare, jag har lite av en sjuukt bra outfit. Men men, mer om det imorgon!

Sov gott, fred ute osv.
U know the drill..

// CS

RSS 2.0