Man får inte komma ifrån ämnet

Eller tappa sugen...Världen är redan full av tappade sugar!
Min ving-man BK verkar vara lite fin i kanten, men så att alla vet det en gång för alla; Det är CS som har nageltrång, möjligtvis JS också, men inte BK, LE har det förmodligen inte heller då han varje månad besöker en privat nagelspecialist! Undrar om en sån session innehåller "a happy ending"??

Hursomhelst; Jag fick ett mms från BK för ett tag sen som jag har tänkt publicera ett tag, enjoy;
image21
Enrisrökt Renhjärta! Det ni, det blir inte manligare än såhär!

Men för att hålla oss till ämnet lite, jag mailade mr. Loco häromdagen och frågade om han ville gästblogga på abisko08.blogg.se, än har han inte hört av sig. Jag jobbar även på att JS ska släppa kylskåpet och gå loss på bloggen så mycket så fingrarna blöder. Även LE är välkommen att skriva några rader, men LE är ju inte killen med några minuter över direkt så det lär ju bli svårt.

CS drar till varmare breddgrader på lördag, så vem vill praoa för honom? Man vill ju inte gärna överlåta hela ansvaret på BK.


      

Tja på ett tag.
// CS

Kommentarer
Postat av: Loco

Jag vet, jag vet... men jag inser inte riktigt vad jag skulle blogga om... Har absolut inget att säga; så tråkigt är det (men läs gärna på NEWS på Sonoloco där det kommer upp mycket om nutida konstmusik...)
/Loco

2007-09-22 @ 13:29:28
URL: http://home.swipnet.se/sonoloco

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0