Avslutningen på hela blåsningen!


Börja läsa några inlägg ner för att se hela händelseförloppet!!

Levin börjar ana ugglor i mossen..

Levin ringe till både CS och BK efter att CS diktat ihop det senaste mailet, han kände sig illa till mods för denne "Hans" som skickade dessa konstiga mail till honom.
Självklart lovade vi dyrt och heligt att vi inte hade något med saken att göra, CS var efter mycket diskuterande fri från misstankar men BK stod fortfarande kvar som misstänkt i Levins ögon.

Hur skulle vi fortsätta? Vi var ju tvungna att bli lite seriösare i mailen, kanske var det raderna om "övernattning" som gjorde att det hela eskalerade, kanske var det Hans utlägg om hur dåliga bilförare kvinnor är, det vet vi inte, förmodligen en mix av samtliga märkliga lines.

............................................................................................................................................................................................................

BK skickar därför följande svar till Levin, i hopp om att rädda det hela:

Linus min van, jag har inte hort fran dig idag och borjar bli orolig. Ar du inte intresserad av att salja langre? Jag har diskuterat med Ritva om det hela och hon ser fram emot att aka till norrkoping, det kostar mig en middag pa Mystery ikvall men det kan det nog vara vart. Kan vi inte bestamma en tid i slutet av nasta vecka?
Jag har forsokt ringa dig fran hotellet men fast det ar all inclusive sa funkar inte telefonerna! Jag ska inte stora dig langre Linus, det ar fredag och vi vet bagge vad fredagar betyder.
Nu kommer dessutom nagon av turkarna och vill ha betalt for man surfar pa receptionens dator. Maste kila!
Vi hors av!!
Mvh
Hans

...........................................................................................................................................................................................................

Levin svarar:


Hej!
Du är välkommen att ringa.

.............................................................................................................................................................................................................

Här känns det hela inte lika kul längre, vi kan liksom inte dra det längre, vi hade dock planer på att leja allas vår Rickard Posth att ringa till Linus och utge sig för att va denna Hans.
Barnsligt? lite kanske...
Roligt? så in i norden, vet att CS satt och skrattade tills tårarna sprutade åt alla håll när han diktat ihop ett utav mailen, förmodligen det mailet som gjorde att detta prank eskalerade.

Summan av kardemumman denna gång är alltså?
Förmodligen att man aldrig blir för gammal för ett "good prank", speciellt inte mot Linus Levin, fruktansvärt tacksam kille att driva med!

Här kan ni som är seriöst intresserade av bilen kolla:
http://www.blocket.se/vi/11204737.htm?ca=14_s
(vore kul om även ni skickade ett gäng oseriösa mail!)

Över och ut // CS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0